Hemsk upplevelse

Usch vilken hemsk upplevelse jag och kalle hade igår. 
Vi skulle ta in hästarna på kvällen och det är en bit att gå från hagen. 
Det hade regnat och våran gård är asfalterad så det var världens blankis på gården och hästarna gled runt.
Rosa har ju järnskor på sig så för henne blev det extra halkigt. När det började glida för Hamrex så stannade han bara men Rosa blev i panik och började springa sen drog hon i grimskaftet så kalle också började halka runt. 
Kalle längde lite på grimskaftet så hon kunde gå mot gräset men då slog det undan fötterna för henne och hon gick ikull. När hon väl fått fäste och tog sig upp var hon riktigt i panik och börjar halvspringa mot stalldörren. Kalle höll i henne hela tiden. Hon slirade runt lite till och tillslut tog hon sig till stalldörren och då vågade hon inte flytta på sig nåmer. Hamrex hade stått stilla hela tiden och bara tittade på henne. Usch vad hemskt det var fick panik när hon ramlade. Men det gick ganska bra. Längst ner på hovskäggen det som är just mot hoven hade spruckit upp så hon höll uppe bakbenet och jag fick inte röra vid karleden. Men efter att jag spolat det rent så var det inte lika farligt.
 
Skruvade såklart dit broddar för vill såklart inte att det ska hända igen!!Vill verkligen inte att tanten ska skada sig.
/Juliah

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback